kinderen1Vossenjacht op Landgoed Nuwenhuys

Op 20 mei jl. vond op Landgoed Nuwenhuys de vossenjacht plaats. Scholieren van het OLV Breda & het Breda College, kwamen naar deze prachtige locatie om te zoeken en te speuren of in de rol van ‘vossen’.

Doel van de Vossenjacht is om middels een verhaal/speurtocht de verbinding te bewerkstellingen tussen kinderen met en zonder beperking.

meer...

 

niet vertelde verhaalZaterdag 24 oktober 2015 Herfstbraderie Geldermalsen

Soms kun je zomaar een aanleiding hebben om een andere plaats, stad of dorp te bezoeken. Zo overkwam het ons ook afgelopen zomer. We wilden ‘even’ iets wegbrengen, wat ook makkelijk met de post verzonden had kunnen worden…..Geldermalsen was onze bestemming. En misschien herken je dit wel, de zon schijnt, een onverwacht uitje, je voelt je helemaal gelukkig.

meer...

opleodongenVrijdag 6 november 2015 in Wijk en Aalburg

Vanuit de veerkracht en het weten, nieuwe paden bewandelen, opgaan in de zaken van alledag met niet meer dezelfde vanzelfsprekendheid als gisteren. Mogen we lachen, mogen we genieten van wat er (nog) op ons pad komt? Mogen we het leven vieren? Van wie verwachten wij de goedkeuring om de nieuw ingeslagen paden op eigen wijze te betreden?

meer...

vervolg verbeeldenZaterdag 5 december 2015

Hoort wie klopt daar?? Op vele deuren zal er die avond hard gebonsd worden, maar voordat het heerlijk avondje aanbreekt kunnen kinderen naar Sinterklaasverhalen komen luisteren. Bijvoorbeeld naar het verhaal van Pietje Bibberritus….was hij nu wel of niet in Holland? En hoe komt hij aan de naam ‘Bibberritus’?

meer...